Your search results

Pravila privatnosti

Zaštita privatnosti
IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI
Riviera Nautica d.o.o. u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) obvezuje se pružati zaštitu osobnih podataka klijenata, na način da prikuplja samo one nužne, osnovne koji su nam potrebni za ispunjenje naših obveza; informiranje klijenata o ponudi nekretnina sukladno njihovim parametrima.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima  kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Prikupljanje i korištenje informacija
Riviera Nautica d.o.o. cijeni i štiti Vašu privatnost. U  procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz pružanje naših usluga te za potrebe komunikacije s Vama koristit ćemo samo one podatke koje Vi izričito učinite dostupnima. Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, adrese, e-maila, poštanske adrese i dr.) Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako u važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja.
Registracija
Kako bi se napravila registracija ili poslao upit na ovoj web stranici, korisnik prethodno mora popunjavanjem registracijskog upitnika. Tijekom registracije od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našoj web stranici te za osiguravanje privatnosti korisnika pri promjeni podataka.obaviti registraciju
Newsletter
Ukoliko ste dali izričitu privolu za primanje Newslettera, možemo Vam poslati elektronički bilten s nekretninama iz naše ponude, a sukladno Vašim parametrima. Podatke koje ste nam dostavili kako biste se pretplatili na Newsletter koristit će se samo za slanje Newslettera. Ukoliko želite odustati od pretplate na Newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja pretplate koja se nalazi u Newsletteru. U slučaju otkazivanja pretplate, osobne podatke koje smo prikupili u tu svrhu prestat ćemo obrađivati. Prikupljene podatke pohranjujemo samo za razdoblje tijekom kojeg primate bilten i niste otkazali Vašu privolu za primanje Newslettera.
Obrada podataka za primitak biltena nužna je za potrebe naših legitimnih interesa. Stoga niste obvezni dostaviti te podatke i/ili privolu na primitak biltena. Pravna osnova za primanje biltena je Vaša privola (članak 6. Stavak 1. Opće odredbe o zaštiti podataka ). U slučaju da niste dali privolu neće Vam biti poslan bilten.
Sigurnost
Riviera Nautica d.o.o. ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka (poput Opće odredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka i dr.). Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja. Naši zaposlenici obvezni su poštivati povjerljivost Vaših podataka. Nadalje koristimo najsuvremenije tehničke i organizacijske zaštitne mjere kako bi osiguralo sigurnost Vaših osobnih podataka.
Ispravci i ažuriranje osobnih podataka
Ako se korisnikovi osobni podaci promijene ili ako korisnik više ne želi uslugu, omogućujemo ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje korisnikovih osobnih podataka koje posjedujemo. To se može izvršiti slanjem e-maila na adresu info@infonekretnine.eu
Pravo na promjenu osobnih podataka korisnika
Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To može učiniti slanjem zahtjeva na e-mail info@infonekretnine.eu i podaci će biti brisani bez odgode, osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.
Povratnu informaciju na Vaš upit biti ćemo u mogućnosti dati samo ukoliko je  upit poslan s aktivnog e-maila koji je zabilježen u našem poslovnom softweru s točnim podacima unutar e-maila (ime i podataka nekoj trećoj osobi.prezime, broj telefona korisnika koji traži informaciju) kako bi Vas zaštitili od mogućnosti izlaganja Vaših osobnih nekoj trećoj osobi.
Pravo na prigovor
Ukoliko unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, budite slobodni nam se obratiti na e-mail adresu info@infonekretnine.eu
Pohrana podataka
Svi podaci pohranjuju se poslužitelju smještenom u EU kojem se dodatno periodički radi sigurnosna kopija.
Obavijest o promjenama i kontakt
Svaka promjena naše politike zaštite privatnosti biti će objavljena uz ovu izjavu o zaštiti privatnosti te na drugim mjestima za koje se smatra da su za to prikladna.

Compare Listings